2014. március 12., szerda

Könyvbemutató ás fényképkiállítás a Tékában

Szerdán délután, a szamosújvári Téka Alapítvány konferencia termében, a nemzeti ünnep alkalmával szervezett rendezvénysorozat keretén belül bemutatták Balázs-Bécsi Attila Szamosújvári örökség című könyvét, valamit megnyitottuk fotókiállításomat. A fotókiállítás témája, akárcsak az említett könyvé, Szamosújvár épített öröksége.  
A kiállítás több részre osztható. Külön láthatóak az épületek, utcaképek, ajtók, ablakok, díszítő elemek, templomok és utoljára, de nem utolsó sorban az örmény-katolikus temető.
Megtiszteltetés volt számomra részt venni ebben a projektben, ezért amikor Balázs-Bécsi Attila felkért, hogy illusztráljam az általa írt könyvet habozás nélkül megtettem. A könyv hiánypótló is, ugyanis hasonlót a városról még sehol sem nyomtattak.
Végezetül szeretném megköszönni Balázs-Bécsi Attilának a lehetőséget, hogy együtt dolgozhattunk, a Téka Alapítványnak pedig azt, hogy lehetővé tette a fényképkiállítás megvalósítását. Továbbá megköszönöm mindenkinek (rokonoknak, ismerősöknek, jelenlévőknek) a részvételt.

RJA










Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...