2011. július 19., kedd

Egy hónap múlva Kolozsvári Magyar Napok


Egy hónap múlva szervezik a II. Kolozsvári Magyar Napokat, vajon milyen lesz? Siker vagy csőd, majd eldől, de addig lapozzuk át a programot.
Az eseménysorozat szervezője az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT), az RMDSZ és a Kincses Kolozsvár Egyesület. A koncerteket ezúttal a főtéren szervezik, az idei ünnepség sztárvendégei pedig a 100 tagú cigányzenekar, Charlie, Kistehén Tánczenekar, Deák Bill Gyula,  Rúzsa Magdi, a Benkó Dixieland Band, és a Kolompos lesznek.
Kiss-Budai Tibor (a Spritz kávézó tulajdonosa) a már megszokott módon óriáslecsó főzést szervez a Farkas utcában, ezért megkérnek minden érdeklődőt, hogy hozzon magával valamit, amiből lecsót lehet főzni. Kiss-Budai Tibor terve, hogy a magyarok közösen elkészítsék Kolozsvár legnagyobb lecsóját, a Kolozsvári Magyar Összefogás Lecsót. Továbbá nem maradnak el az előadások, kiállítások, labdajátékok, múzeumlátogatások sem.
Bővebb információkat a rendezvény honlapján találhattok, a következő linken: http://www.magyarnapok.ro/


A következő linken elolvashatjátok mit írtam a blogomra a tavai Kolozsvári Magyar Napokról: http://ritijozsefattila.blogspot.com/2010/08/kolozsvari-magyar-napok-az-en.html

fotó: http://www.magyarnapok.ro/

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...