2013. szeptember 27., péntek

Következik a negyedik kiállítás

Vasárnap délután, 16:00 órakor, újabb kiállítást szervez a szamosújvári Fotó Klub. A kiállítás színhelye, amely az Utazók az Ég Kapujához (Calatori la Poarta Cerului) címet viseli, a Martinuzzi palotába (Történelmi Múzeum).
         A vasárnapi kiállítás minden szempontból eltérő, az eddig megszokottaktól, úgy a témát (vallás) mint a technológiát (fehér – fekete) illetően.  
         Az általam kiállított képeket a blogra is feltöltőm, de csak a kiállítás után. Akit érdekel, vagy szabad ideje van, azt szívesen várjuk a kiállításra.  
         Az említett kiállításon a következő fotósok állítják ki műveiket:  Capra Claudiu, Moldovan Ioan, Nagy Ovidiu, és jómagam Riti József Attila.
         A kiállítás és a Fotóklub partnere a Karácsony palotában működő városi múzeum.

***
         A Szamosújvári Fotóklub nemrég ünnepelte egy éves fennállását. 2012 augusztusában alakult, a szamosújvári Cola vendéglőben (részletek az alábbi linken: http://ritijozsefattila.blogspot.ro/2012/08/a-lovak-koze-csaptunk.html). Az egy év alatt, a kilenc alapító tag közül mára négyen maradtunk (Moldovan Ioan, Claudiu Capra, Nagy Ovidiu és jómagam Riti József Attila), de újabb tagok is
csatlakoztak munkánkhoz (Pop Alexandru, Bob Ovidiu, Raul Chindris stb).

***
A fotóklub közössége 114 tagot számlál, persze ezek közül 6-7-en aktiválunk (az aktív tagok nevét fentebb olvastátok). A fotóklub, továbbá bárki számára nyitott marad (nemzetiségtől, fajtól, nyelvtől és vallástól függetlenül). Egyedüli követelmény az, hogy lelkes fotós legyen az érdeklődő.

RJA

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...