2009. július 5., vasárnap

Rendőrterror...












A magyarországi rendőrterror újra színre lépett, hiszen brutálisan leverte a Magyar Gárda feloszlatása ellen tüntetőket. A karhatalom egyre agresszívabban lép fel a békés tüntetők ellen, ami egy bukott rendszer utolsó próbálkozásait szavatolják. A bukott szocialisták így próbálnak szavazatokat szerezni. Nem elég, hogy tönkreverték az anyaország gazdaságát, megosztották lakosságát, most megpróbálnak terrort szítani és a szélsőjobb fenyegetésével előretörni. Mi sem téves, hiszen a magyarországi polgárt nem lehet megtéveszteni, mert mindig kiállt a zsarnok és a zsarnokság ellen akárcsak 1956. okt. 23-án vagy 2oo6. okt. 23-án és a történelemben annyiszor.
A kormány meg kell végre, hogy értse, hogy lejárt a kommunizmus és a rendőrterror ideje. Egy ilyen jellegű magatartás és politizálás nem jellemző egy európai államra. Ez a magatartás önromboló és gyilkos.
Fentebb pár képet láthattatok az intervencióról (www.index.hu). A képek durvasága maguktól beszélnek. A képeket látva nem tudom mi lesz a véleményetek, de szerintem egy jogállamban nem így kell eljárjon a kormány ellenfeleivel.
A videó is az intervencióról készült.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...