2015. augusztus 20., csütörtök

Rólam szólnak a hírek :D


        A Kolozsvári Magyar Napok keretén belül egy sportfotó kiállítást is szerveztek a Báthory István Elméleti Líceumban. A Sportfotó kiállításra három fotóst hívott meg Boros Miklós (BM) újságíró és a sportbeszélgetések szervezője. A három fotós Maneses Sándor (MS), Nagy Melinda (NM) és jómagam, Riti József Attila (megemlíteném, hogy MS és NM kartársaktól rengeteget tanultam, ahogy BM-tól is). A Kronika és a Szabadság napilapok is megemlítették a kiállítást és persze engem is, mint kiállító. Azokat a részeket ahol engem megemlítenek bemásoltam a posztba. 

Krónika:
Szerző: Kiss Előd-Gergely

"A Kolozsvári Magyar Napok sportbeszélgetések sorozata különben kedden sportfotó-kiállítással rajtolt, amelynek egyik szerzője, Manases Sándor a sportfotózás történetéről tartott rövid előadást, és vizuális képpontjaival szórakoztatta a közönséget. Az ő, továbbá Riti József Attila és Nagy Melinda sportfotóiból nyílt kiállítás egész héten megtekinthető a Báthory István Gimnázium udvarán."

Szabadság: 
Szerző: Ördög I. Béla

"Három sportfotóriporter, Manases Sándor, Nagy Melinda és lapunk külső munkatársa, Riti József Attila hozzávetőlegesen félszáz kinagyított munkája látható tegnaptól a Báthory-líceum

főépületének udvarán. "

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...