2015. augusztus 28., péntek

Augusztus vége, reggeli kilátás


A kép az előbb készült. Ez a kilátás fogadott ma reggel 8 órakor, amikor kimentem az erkélyre. A képen jól látható, hogy ma is kánikula lesz. 
RJA

2015. augusztus 26., szerda

Meglepően kis forgalom csúcsidőben

   Akármennyire is meglepőnek tűnhet, a kis forgalom miatt, a fenti kép, a tegnap, 16-17 óra körül, Kolozsváron, a Marasti-hid közelében készült. Őszintén engem is meglepett, hogy nincs nagy forgalom, főleg, hogy azokban az órákban mennek haza munkából.
RJA
Panoráma





2015. augusztus 23., vasárnap

Szombat délelőtti séta az Epreskertben

Etetés
Tudjátok, sokat szoktam sétálni az Epreskertben, ezt tettük szombaton délelőtt is. Igaz keveset, ugyanis valami esküvőre kellett mennünk. Rövid sétánk közben pér képet is készítettem, ezek közül válogattam párat nektek.
RJA








Már 70 ezer olvasó

forrás: http://trackur.trackur.netdna-cdn.com
     A blogom, a mai nap folyamán egy újabb mérföldkövet haladott meg, már több mint 70 ezer egyedi látogató olvasta blogom. Pontosabban 70055 egyedi látogatót tudhatok magamnak. 
     Minden egyes olvasómnak és követőmnek szeretnék köszönetet mondani a kitartásért és a figyelemért. Remélem ezután is követitek majd a blogom és a hivatalos facebook oldalom (https://www.facebook.com/ritijozsefattilafoto). 

RJA
A kép forrása: http://trackur.trackur.netdna-cdn.com

2015. augusztus 20., csütörtök

Rólam szólnak a hírek :D


        A Kolozsvári Magyar Napok keretén belül egy sportfotó kiállítást is szerveztek a Báthory István Elméleti Líceumban. A Sportfotó kiállításra három fotóst hívott meg Boros Miklós (BM) újságíró és a sportbeszélgetések szervezője. A három fotós Maneses Sándor (MS), Nagy Melinda (NM) és jómagam, Riti József Attila (megemlíteném, hogy MS és NM kartársaktól rengeteget tanultam, ahogy BM-tól is). A Kronika és a Szabadság napilapok is megemlítették a kiállítást és persze engem is, mint kiállító. Azokat a részeket ahol engem megemlítenek bemásoltam a posztba. 

Krónika:
Szerző: Kiss Előd-Gergely

"A Kolozsvári Magyar Napok sportbeszélgetések sorozata különben kedden sportfotó-kiállítással rajtolt, amelynek egyik szerzője, Manases Sándor a sportfotózás történetéről tartott rövid előadást, és vizuális képpontjaival szórakoztatta a közönséget. Az ő, továbbá Riti József Attila és Nagy Melinda sportfotóiból nyílt kiállítás egész héten megtekinthető a Báthory István Gimnázium udvarán."

Szabadság: 
Szerző: Ördög I. Béla

"Három sportfotóriporter, Manases Sándor, Nagy Melinda és lapunk külső munkatársa, Riti József Attila hozzávetőlegesen félszáz kinagyított munkája látható tegnaptól a Báthory-líceum

főépületének udvarán. "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...