2009. szeptember 17., csütörtök

Kérdések...

Nem tudom hányan közületek olvassátok a www.transindex.ro honlapot, de aki olvassa az láthatta, hogy a honlapon található Kelemen Hunor blogja. Ki is Kelemen Hunor? Az RMDSZ ügyvezető elnöke és elnökjelöltje. Mióta felfedeztem blogját hűséges olvasója vagyok. Blogjából rájöttem milyen potenciál rejlik ebben az emberben. Benne van az RMDSZ jövője, bene megtalálhatjuk a jövő RMDSZ-ét. Eddig ez mind szép és jó de milyen RMDSZ-et akarunk?
Egy olyan RMDSZ-et amely mindig megalkuvó és karmokkal ragaszkodik a hatalomhoz vagy egy olyan RMDSZ-et amely a fiatalokra épít, amely az autonómiáért harcol, melyben nem nyomják el az embert ha más a véleménye, amelyben a fiataloknak reális esély adatik. Igen egy ilyen RMDSZ-et akarunk, mely meg tudjon vívni úgy a romániai pártokkal, mint anyaországiakkal. Egy olyan RMDSZ-et álmodok ahol büszke lehessen az ember nemzetiségére, amely reálisan képviselje az erdélyi ember érdekeit és értékeit, ahol a döntéseket nem egy ember hozza, ne egy ember érdeke vagy értékrendszere legyen a döntő.
Zárókordként szeretném elmondani, hogy az RMDSZ és az erdélyi magyarság jövője a mi kezünkben van, éljünk ezzel a lehetőséggel. Ha ezt megtesszük majd utódaink büszkén fognak ránk emlékezni.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...