2008. február 25., hétfő

Lángok...



2008. február 18., hétfő

Koszovó...

Nézem a tévét, és rosszul vagyok tőle. Miért? Nézzetek körül egy kicsit és meglássátok ti is. A román ploitika és sajtó erőteljesen nyomják a magyarellenes politikát. Miért nem tudom, lehet félnek töllünk, lehet csak a kampány miatt. Az igaz az, hogy nem kell hinni a románoknak, mert megtévesztőek és nem öszinték velünk magyarokkal. Jól gondolkoztok mit cselekedtek, mert előbb utobb elenetek fordulnak. Hajrá Erdély!
Autonomiát!

2008. február 17., vasárnap

Éljen Kosovo...

Éljen az új állam Kosovo. Meglett. Itt a precedens, végre minden lehetőség van, hogy kezdetét vegye a modernkori revizió. kis támogatással leszakadhat Erdély és újra alakulhat az 1000 éves Magyarország. akárcsak az Rmdsz és minden felelöl európai állam üdvözlöm Kosovo függetlenségét.

2008. február 16., szombat

Kosovo...


Történelmi pillanat előtt állunk. holnap Kosovo ki vogja nyilatkoztatni függetlenségét. Nyilt lélekkel kell elfogadjuk hiszen ez lehetőséget ad nekünk erdélyi és határon tuli magyaroknak, hogy szentebb és magsztosab célokat megvalositsunk. És ez csak az autonomia lehet. Egyelőre ennyi. holnap bővebben.

2008. február 10., vasárnap

8

Emberek...

Olyan gyarlók vagyunk mi emberek, hisz igérünk és hizelgünk, azt mondjuk, hogy áldozatokra készen vagyunk, de valójában semmit sem teszünk. Megszegjuk igéretünket, lemondunk vágyainkról az első akadálynál és nem éljük személyes történetünket. Akkor is élnünk kell személyes történetünket, ha úgy érezzük, hogy nem érhetjük el azt amit akarunk, mert a világ összefog azért, hogy személyes történetünket élhessük. Ezek mozgatórugója a nagyságos Isten akit mindenki a maga nyelve és hagyománya szerint szólit Istennek, Jahvénak vagy éppen Allahnak. Ezek a nevek ugyanannak az Isteni megnyilvánulásnak a színezéke.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...