2016. július 29., péntek

Már 85 ezer olvasó, köszönöm

     
          Csütörtökön délután újabb mérföldkövet haladott meg a blogom, már több mint 85 ezer egyedi látogató olvasta a bejegyzéseim. Pontosabban 85131 egyedi látogatót tudhatok magamnak.
          Szeretném megköszönni minden egyes olvasomnak és követőmnek a kitartást, figyelmet és türelmet. Köszönöm a pozitív és negatív visszajelzéseket is.
          Meggyőződésem, hogy ezután sem hagytok cserben és ugyanolyan hűségesen olvassátok/olvassák a blogom és követitek hivatalos facebook oldalamat:  https://www.facebook.com/ritijozsefattilafoto
RJA

A kép forrása: gas.lt 

2016. július 28., csütörtök

Szépkenyerűszentmártonban, egy júliusi hétfőn

Aranymező
          Kedveseim, jól láttátok újra "csendben" voltam pár napig, de a blogolás csak ilyen, nem napilap. Akkor írok amikor rám jön és jól esik, de tudom, hogy ti így is követtek. :)
Falusi út, az Oláh-hegyen
Oláh-hegy - távolról látszik Kűk közt
          A minap, pontosabban hétfőn Szépkenyerűszentmártonban jártam, ezt ti jól tudjátok, ugyanis
az instagramra is feltöltöttem pár képet. A fényképezőgépemet sem hagyta otthon, így a blogra is felkerült pár kép. Ezeket fogjátok megtekinteni.
A ref. templom a falu őre


Szőlők alatt

Hosszú

A falu az Oláh-hegyről nézve


Hosszú/távolról látszik Kűk közt
Riti József Attila

2016. július 17., vasárnap

Lila égbolt...

    Szombaton este rengeteget esett az eső. A fenti kép is akkor készült, Kolozsváron a sétatéri Kolozsvár Arénán, a szuperkupa (Kv. CFR - Astra 0-1) előtt pár perccel.
     A kép egyik változata megjelent a www.foter.ro-n. A kép itt tekinthető meg, a Boros Miklós teljes cikke, az én képeimmel pedig itt.
      RJA

2016. július 15., péntek

Folytatódnak a munkálatok

Szent Antal utca, Szamosújvár/a kép az este készült, az eső után
     Az útjavítási munkálatok nagy gőzerővel folytatódnak. Sokat haladtak az alapozással. Ahogy megígértem rendszeresen tudósítok a munka stádiumáról.
RJA







2016. július 14., csütörtök

Az útjavítás első napjának eredménye

        Ahogy a tegnap beharangoztam már javában folynak a munkálatok, a Szent Antal utcában. Az útjavítást  nem a kolostornál kezdődték hanem ötven méterrel lejjebb. Este hétig dolgoztak és mintegy ötven - hatvan métert haladtak az út alapozásával. Ezt örökítettem meg nektek/önöknek az este.
       A tegnapra beígértem egy posztot és nem teljesítettem, de remélem ma bepótolom a lemaradásom. Addig is szép napot nektek és igyatok sok vizet.

RJA


2016. július 13., szerda

Javítják az utat a "hegyen"

        Rég nem írtam, ezt jól észrevehettétek. Egyesek hiányoltatok, jól tudom. Többen is jeleztétek, hogy ideje visszatérni, lejárt a "csend". Mivel annyian igényeltétek és amúgy is terveztem visszatérni, hát megtettem. Elsőként egy rövid kis anyaggal készültem, de a nap folyamán újabb poszttal jelentkezem. Ennyit a bevezetőről, térjünk a lényegre!
       Jól tudjátok, hogy hol lakom. A református temető mellett, a Szent Antal utcában, az Epreskert szélén, az erdő alatt. Szép, csendes és idillikus helyen. Annyira nagy a csend, hogy napközben is hallhatod a madarak csicsergését, az állatok bőgését. Tudom, hogy nem mindenkinek tetszik ez, de nekünk nagyon bejön.
      A tegnap délután képek zúgása verte fel a kertváros csendjét. Csodálkozva mentem ki az erkélyre, hogy lássam mi történik. Meglepetésemre munkagép jöttek fel szépen sorban. A munkásoktól azt is megtudtuk, hogy ma reggel nekiállnak az útnak. Nem egyszerű burkolásról van szó, mert ebben az utcában soha sem volt aszfalt. Teljes útépítésről beszélünk. Az alaptól kezdik, útszegélyeket raknak, árkokat ásnak és persze a végén aszfaltoznak. A másik meglepetés ma reggel érkezett, ugyanis, ahogy a fotók is bizonyítják, tényleg nekiálltak dolgozni.
     A munkálatok várhatóan két - három hetet tartanak. Képekkel és posztokkal tudósítom majd az olvasóim a munkálatok előrehaladásáról.
    A legjobbakat kívánva zárom ezt a blogbejegyzést!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...